Windows med vokseværk

Min bærbare computer er efterhånden ved at være 9 måneder gammel, og i den tid har den kørt med den samme Windows-installation. Denne weekend har jeg haft lidt tid til overs, og jeg besluttede mig derfor i morges for at finde min genetablering-cd frem og lave en frisk installation.
Det viste sig, at der var tale om en helt almindelig Windows XP Home-cd, så det tog lidt længere tid end forventet før alt var på plads igen. Driverne til det trådløse netværkskort, lydkortet osv. skulle manuelt installeres fra en support-folder, og bare installationen af Service Pack 2 er en gevaldig tidsrøver i sig selv.
Nå, men nu er jeg oppe at køre med stort set de samme programmer som før, men med 8 GB (!) mere plads på mit systemdrev! Jeg gad vide, hvor Windows har gemt alt det rod?

Det eneste, der nu irriterer mig lidt, er, at der, da jeg købe computeren, var installeret en version af Microsoft Works, som jeg ikke kan finde nogen steder efterfølgende. Underligt... Jeg har alrig brugt programmet, men det er da underligt, at der ikke følger med på en cd, så man kan installere det igen...
Nå, skidt - Computerens opstartstid er halveret, og jeg har plads til en masse rod igen, så jeg er godt tilfreds. Nu bliver det lidt spændende at se, om jeg kan holde den kørende i 9 måneder mere.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Smilende teknik-nørd

Writely