Deezer

Der var engang en hjemmeside, der hed blogmusik.net. Hjemmesiden tilbød en kæmpemæssig samling musiksamling, der frit kunne streames over nettet via en flash-afspiller på hjemmesiden.
Hjemmesiden lukkede tidligere på året på opfordring fra SACEM, den franske version af IFPI.
Siden er nu genopstået som Deezer.com og tilbyder en kæmpemæssig samling musiksamling, der frit kan streames over nettet via en flash-afspiller på hjemmesiden. Men denne gang har de ifølge en pressemeddelelse en aftale med SACEM og er dermed "the first global website for music on demand with no restrictions: listening to all kinds of music is now free, unlimited, legal and accessible to all Internet users via a Web browser."

Jeg ved ikke, om deres argumenter holder eller hvordan lovgivningen ser ud udenfor Frankrig, men det er et interessant koncept og en god løsning på problemet med at man altid mangler liige dét der nummer til en fest og/eller midt i en venlig diskussion.
Var det i øvrigt noget med lidt Green Day?
free music
free music


Opdatering: Ifølge Comon.dk er Deezer i øjeblikket ulovligt i Danmark, da deres aftale ikke dækker udgivelser fra alle pladeselskaber. En repsæsentant for IFPI udtaler, at de ser tiden an, da Deezer angiveligt skulle være i forhandlinger med flere forskellige parter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Smilende teknik-nørd

Writely