Jeg får gæster i aften... To af mine gamle klassekammerater fra Datamatiker'en. Så står den på Chili Con Carne, bajere og Bacardi... Det skal nok blive en fantastisk aften! :)
Indtil da kan jeg jo så passende bruge tiden på at få ryddet op og gjort lidt rent. Jeg har overvejet bare at åbne alle vinduer og så håbe på at stormen tager alle nullermændene med sig...
Jeg kommer i tanke om, at det også sætter mig i et andet dilemma: skal jeg lægge dug på bordet? Ja, jeg er klar over, at det lyder som om min tvivlsomme feminine side har fået overtaget her i weekenden, men jeg er faktisk lidt øm over vores skrummel af et spisebord i sæbebehandlet egetræ. Måske er det fordi vi altid spiser ved et lille bord i køkkenet eller henslængt i sofaen foran fjernsynet, så det efterhånden mere er en (forholdsvis stor) pyntegenstand? Under alle omstændigheder er det en beslutning, jeg bliver nødt til at træffe med fare for på den ene side at blive til grin for at ha' anrettet til konfirmation fremfor mande-aften og på den anden for at være skyld i øl-flaske-ringe på spisebordet... Det er ikke småting, man skal tumle med så'n en ganske normal lørdag!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Smilende teknik-nørd

Writely